CAMERELE ALOCATE CONGRESULUI SUNT EPUIZATE!!!

 

Pana la 1 octombrie 2016

- Medici specialiști/ primari, membri ai SRR/ SRROM*: 400 lei, non-membri SRR/SRROM 500 lei * cu cotizaţia la zi - Rezidenți și medici pensionari: 150 lei - Fizicieni, biologi, chimişti, informaticieni 120 lei
- Asistenți medicali: 120 lei - Insotitori: 200 lei (include acces la mesele de pranz si pauzele de cafea din zilele de vineri si sambata)

Dupa 1 octombrie 2016

- Medici specialiști/ primari, membri ai SRR/ SRROM*: 500 lei, non-membri SRR/SRROM 600 lei * cu cotizaţia la zi
- Rezidenți și medici pensionari: 350 lei - Fizicieni, biologi, chimişti, informaticieni 320 lei
- Asistenți medicali: 320 lei - Insotitori: 300 lei (include acces la mesele de pranz si pauzele de cafea din zilele de vineri si sambata)

On site

- Medici specialiști/ primari, membri ai SRR/ SRROM*: 600 lei, non-membri SRR/SRROM 700 lei * cu cotizaţia la zi - Rezidenți și medici pensionari: 450 lei - Fizicieni, biologi, chimişti, informaticieni 420 lei - Asistenți medicali: 420 lei - Insotitori: 350 lei (include acces la mesele de pranz si pauzele de cafea din zilele de vineri si sambata)

Taxa de înregistrare participant include: acces la manifestările științifice, acces în zona de postere, accesul la expoziția medicală specializată, acces la ceremonia de deschidere, certificat de participare precum şi prânzul/ gusare/ cafea din pauzele Congresului in zilele de 4 si 5 Nov.

 

Taxa de inregistrare nu include cazarea. Pentru mai multe informatii si pentru a beneficia de tarife speciale va rugam sa contactati operatorul conferintei – Business Travel Turism.

 

Participantii la Congres beneficiaza de tarife speciale de cazare in cadrul hotelului Crowne Plaza:

·         420 ron – camera single / noapte

·         240 ron – loc in camera dubla twin/ noapte (sau 480 ron/ camera dubla/ noapte)

·         Tariful include micul dejun, dar nu include TVA (9%) si taxa de oras (1%)

Numarul locurilor de cazare este limitat!


Taxa de înregistrare poate fi plătită în contul Federaţiei Societăţilor Romȃne de Cancer, cont IBAN RO83 BTRL RONC RT02 1252 0701, deschis la Banca Transilvania, sucursala Cluj. Trebuie să specificați pe toate documentele de plată numele și prenumele participantului pentru care se efectueaza plata taxei de înregistrare și de asemenea trebuie în mod expres menționat ce semnifică plata efectuată (ex: Taxa înregistrare congres 2016 - Ion Popescu). Toate comisioanele bancare sunt în responsabilitatea plătitorului și trebuie achitate suplimentar taxei de înregistrare.

Metode de înregistrare:

- direct pe website-ul congresului www.congresoncologie.ro
- prin e-mail pe adresa operatorului de conferință: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Înregistrările sunt valide doar dacă formularele de înregistrare completate sunt însoțite de copie după documentele de plată către operatorul congresului.